Ce ti-ai lua tu si ce zic eu sa iei, de Black Friday

Am fost ieri sa filmez in depozitul logistic al eMAG din comuna Joita. Da, ala urias care se vede de pe autostrada. Si e plin ochi. Televizoare au cam doua blocuri de locuinte de zece etaje, dar culcate. Masini de spalat? Cam vreo 10 Arcuri de Triumf, ca volum. M-a impresionat, sa va spun drept, desi filmam o reclama.

Maine sunt si eu cumparator, dar si promoter – nah, viata de influencer. In calitate de cumparator stau cu ochii pe un SSD extern de 1TB, ideal chiar doua…

Dar pana atunci, patru produse vedeta, adica unele la care calitatea si pretul se intalnesc fix in buzunarul unui vanator de oferte. 

Number one: 

Banda de alergare pentru zile fara soare. A ajuns la 949,99 de lei, dar recomand sa va organizati de dimineata, caci nu se stie cate sunt la banii astia. 62 la suta discount!

Pe locul 2: Daca totusi iesiti afara, hai sa incercam si fara masina, da? Stiu, e o achizitie optimista cand toata lumea munceste (ok, aproape toata lumea) munceste de acasa. Dar zic sa nu va prinda intoarcerea la birou iar cu metroul sau masina. De-aia va atrag atentia ca gasiti o trotineta electrica la 999,99 lei. Si aici e 23 la suta discount.

 

Pana atunci, daca te dor spatele si fundul de la scaunul de bucatarie unde muncesti minim 8 ore pe zi, meriti un upgrade. Iar la un killer price: 149,99 de lei. 31 la suta discount pentru un scaun de birou ergonomic Kring Fit.

Si, cand vine seara si vrei sa te relaxezi, bea un strop din 2008, si pentru mine care m-am lasat…))) Costa doar 99,99 de lei sticla de un litru. Cu 41% discount. Un whisky Chivas Regal 12YO, Blended 40%.

Pe langa astea, mai e ceva de retinut: eMAG Genius vine acum cu sase luni gratis la abonamentul pe un an (stii tu, acel program care iti aduce transportul inclus). Dap, numar nelimitat de livrari la 5,5 lei pe luna. 

În plus, beneficiul de transport gratuit la easybox pentru membrii Genius va fi extins doar în ziua de Black Friday de la 250.000 produse la toate produsele din ofertă disponibile la easybox, inclusiv ofertele Marketplace. Si pentru itemii mai mici, reteaua easybox e acum chiar peste tot, cu peste 850 de unitati.

Nu uita sa intri pe ghidul de Black Friday aici, ca sa nu pierzi nimic maine din ce-ti doresti azi. Ne vedem in direct din depozit. Serios!

Un material sustinut de eMAG


There is no ads to display, Please add some

2 comentarii

  1. M-ar fi interesat SSD-urile de 1 TB.
    Alergatul pe bandă e stupid. Indiferent de temperatură se aleargă afară. Există și piste acoperite pentru antrenamente de viteză (intervale). În București doar la Lia Manoliu (fost 23 August). Se antrenează în principal sportivii de performanță, dar există și grupuri de amatori.

  2. Cand ploua sau temperatura e foarte scazuta alergatul afara nu prea e ok+ daca ne bagain carantina totala , o sa fie aiurea .

Lasă un răspuns