De ce i-am dat like unei doamne de 76 de ani pe care n-o cunosc

Doamna Ana e undeva in imaginea de mai jos. Are 76 de ani si locuieste la caminul de batrani. Sau, altfel spus, la caminul de povesti de viata.

A ei ar fi de viata cu prea multa moarte. Acum cativa ani, cand deja nu se mai descurca singura, a ramas si fara familie. Singurul ei fiu a murit intr-un accident, impreuna cu sotia si fiul de 6 ani. Si asa a ajuns la camin. Si asa a ajuns de Craciunul asta la masa cu alti 110 oameni, cei mai multi straini pana acum cativa ani.

img_0508
Căminul de bătrâni din Turda, este cunoscut in localitate ca şi ,, Căminul de bătrâni de lângă biserică” – şi aceasta deoarece a fost construit şi este condus de către parohul Bisericii ,,Invierea Domnului” .

Sigur, ei nu pot inlocui familia. Dar pot inlocui singuratatea cu prezenta, tacerea cu multe glasuri si tristetea… ei bine, cu ceva care s-o faca sa treaca mai usor de Craciun.

Eu aici mi-am donat like-ul care face 10 kwh. Unui camin de batrani condus de un preot (si stiti bine care-s opiniile mele despre biserica). Unui loc in care viata se duce incet spre final – sau spre un nou inceput, cum se straduie sa creada cei mai multi dintre noi.

Am donat si pentru ca mi-a placut campania asta facuta de cativa prieteni (dap, dupa atatia ani indraznesc sa-i numesc asa) si colegi. Mai puteti s-o faceti si voi (link-ul e mai sus), doar azi, 27 decembrie.

Sunt trei pasi simpli: intri pe site.

1dar

Apoi te loghezi cu contul de facebook sa poti da like si iti alegi din cele patru categorii:

2dar

Si la final alegi un beneficiar (doar unul) caruia ii dai like-ul. Kilowatii nu vin de la tine sau din factura ta, ci sunt donati automat de e.on Romania.

3dar

Ce sa alegi? Hai sa incerc sa va influentez inca o data, pentru ca a mai fost un competitor care mi-a placut. Un alt camin, care s-a lansat cu succes in productia de spoturi optimiste la varsta a treia. Caminul de la Targu Mures. As vrea eu sa am energia lor la varsta aceea…

Daca v-a placut dati mai departe. E o jucarie cu care ne putem juca de-a generozitatea la orice varsta. Doar ca rezultatul e real si inseamna ceva pentru cateva sute de oameni.

Craciun Fericit!

https://www.facebook.com/daruiestelumina/?fref=ts


There is no ads to display, Please add some

Lasă un răspuns