Genius livreaza gratis si mancare sau haine. Dar… exista cateva conditii. Ma incadrez?

Deschid azi mailul de ieri si citesc comunicatul de la companie: “De astăzi, Genius este disponibil în patru aplicații: eMAG, Tazz, FashionDays și Freshful” Brusc, imi aduc aminte ca am si eu Genius (pe care l-am luat intr-o campanie comerciala platita de eMAG, dar am ramas cu el platit de mine si nu-mi pare rau). Deci, imi aduc aminte si incerc sa vad daca ma incadrez. Cum ma aleg cu livrarea gratuita si la celelalte? “În Tazz, clienții Genius vor avea livrare gratuită pentru comenzile la peste 9.000 de restaurante sau magazine marcate Genius, precum și oferte exclusive. Tazz va livra gratuit comenzile care au o valoare de cel puțin 50 de lei, plasate de la restaurantele Genius. De asemenea, Freshful va livra gratuit comenzile cu o valoare de cel puțin 200 de lei în intervalele eligibile Genius.”

Vestea buna pentru mine e ca printre cele 9000 de restaurante sunt si alea ale mele (nu va zic care, sa nu credeti ca mananc nesanatos…))) sunt si ele incluse.

Bun. Sa mergem mai departe:

“În FashionDays, clienții care au un abonament Genius vor putea beneficia de livrare gratuită și prioritară, oferte exclusive și retur gratuit pentru 60 de zile pentru oricare dintre cele 155.000 de articole aparținând unor branduri premium, inclusiv ale unor designeri români prezenți în oferta Romanian Corner”. Ok, continuam.

Totodată, în Freshful pot comanda cu Genius dintre cele 20.000 de produse aflate în ofertă, selectând din intervalele de livrare gratuită marcate Genius. Sa mai vedem din comunicat:

“În cazul eMAG și FashionDays, livrarea este gratuită la easybox indiferent de valoarea comenzii, iar pentru livrarea la domiciliu comanda minimă este de 100 de lei.”

eMAG ne face si o socoteala: “În medie, un client Genius a economisit 374 de lei într-un an din taxele de transport pe care altfel le-ar fi plătit dacă nu ar fi avut abonamentul. Cu noile beneficii în Tazz, FashionDays și Freshful, economiile vor fi cel puțin dublate.”

Ce zici? Ai deja Genius? Te tenteaza? Lasa la comentarii.

Un material sustinut de eMAG.


There is no ads to display, Please add some

Lasă un răspuns