(P) Am curățat un pasaj pietonal din Oradea, impreuna cu Cif, iar localnicii ne-au ajutat

IMG_4815Un lucru e sigur: e mai usor sa murdaresti decat sa faci curat. Am vazut asta si la Oradea, impreuna cu voluntarii prezenti, 6 la numar, Iulia Andrei (blogger local) si echipa Cif, unde am curatat unul din pasajele pietonale de pe bulevardul Dacia. 

Am fost acolo in luna mai si am pus toti umarul la infrumusetarea acestui loc. Am sters peretii, am scos guma de pe jos, am maturat si curatat plexiglasul din pasaj. Rezultatul? Un loc mult mai frumos, de care acum se bucura toti, indiferent daca doar trec pe acolo sau locuiesc in zona. 

15

Stiu ca e greu sa gasesti un loc de curatat in orasul asta. S-au si inscris atatia in proiectul Cif, care a platit un city break pentru voluntarii care au muncit cu mine. Surpriza, insa, a venit din partea comunitatii locale. 

Oameni care stau in zona au venit sa faca curat impreuna cu noi. Si-au pus manusile si au trecut la treaba, bucurosi ca pot da o mana de ajutor.  Au muncit cu placere, stiind sau mai degraba sperand ca in urma lor altii vor pastra locul curat.

Asta sper si eu. Si nu uitati: nu strangem dupa altii, ci facem curat pentru noi!


There is no ads to display, Please add some

Lasă un răspuns