Iti faci iarna contract si vara platesti in rate caldura. Cum suna? (P)

Am mai auzit de asta si ma mir ca nu exista de mai multa vreme si nu stie mai multa lume de asta: un contract de gaze si electricitate care sa-ti permita sa treci peste varfurile obisnuite de plata ale iernii. Cum? Pur si simplu prin distribuirea sumelor mari din iarna in cursul anului. Ca un fel de rate.

Faci contractul online (dap, fara adeverinta de la serviciu ca ai chelie de la sapca si alte orori birocratice din astea), stabilesti o rata fixa in functie de cate camere ai si de cat ai putea sa consumi si dupa aceea platesti. In fiecare luna aceelasi cost! 

33921746_1687354544679381_7740807815140212736_o

Iarna e ca vara, cum ar veni. Si, la sfarsitul anului, ai o singura regularizare, daca ai consumat mai mult sau mai putin. Produsul se numeste ENGIE ONE si iti permite contract pe 12 sau 24 de luni, la alegere. 

E valabil pentru gaz, dar si pentru electricitate, pe care ENGIE le vinde deja la pachet cu un serviciu de asistenta tehnica pentru centrala si instalatie. Un fel de Triple play, fara TV, mobil si fix. Dar cu gaz, electricitate si siguranta.

Suna cam prea bine, nu?

Asa as zice si eu, doar ca eu am deja ceva experienta cu un alt produs de-al lor. Se numeste Ajusto si a ajuns la mine printr-o campanie de publicitate, dar a ramas ca o nevoie in casa.

Screen Shot 2018-06-08 at 10.07.05

Cum functioneaza asta? E pur si simplu un fel de UBER cu mesteri. Intri pe site, povestesti ce problema ai in casa, echipa de mesteri iti face o oferta de pret si dupa aia ii angajezi. Totul online. Fara nici macar un telefon. Si pe factura. Si bine lucrat, pe deasupra!

Trebuie aici sa specific un lucru: sunt client ENGIE (dar nu ONE inca). Am centrala proprie – si sunt cumva in target.

Ce e foarte misto e ca dincolo de clienții din zona traditionala ENGIE, adica Bucuresti si judetele din sud estul tarii, de ENGIE One se pot bucura si clientii din principalele judete din zona netraditionala Alba, Arad, Bacău, Covasna, Cluj, Iaşi, Mureş, Sibiu, Timiş.

Ca sa recapitulez: ce-ar fi sa poti sti de acum cat o sa te coste caldura la iarna? Si sa nu-ti ia atat de mult din banii de Craciun? Ei, asta se poate intampla de acum. Intra aici sa vezi daca ti se potriveste. 


There is no ads to display, Please add some

2 comentarii

Lasă un răspuns