Sinaia: orasul in care n-am mai facut curatenie singuri

Intr-un an si ceva, de cand fac curatenie prin orasele Romaniei cu campania Cif Curata Romania, numarul de voluntari din localitatea respectiva incape pe degetele de la ambele maini – si nu trebuie sa incep si cu cele de la picioare.

IMG_4322Sinaia, singura, l-a triplat! Si nu doar numarul, ci si atmosfera. Intr-un fel lucrezi cu sase colegi, altfel cu mai mult de 20, multi veniti aici cu zambetul pe buze, nu ca la o corvoada!

In primul rand ca am avut turisti care s-au alaturat efortului de curateni. Apoi am avut prieteni reali (Ciclistii din Videle sunt un exemplu) care au venit sa ma ajute.

Si apoi au mai fost elevii de la liceu si tinerii amici implicati in actiuni de voluntariat cu primaria, care au adus si ei o gasca intreaga. Uite-i:

Fireste, au fost si voluntarii nostri: toate sase fete din Iasi. 

Dar cea mai draguta a fost o doamna mai in etate din Braila. E aici, cea din stanga.

IMG_E4345La fel ca si la Iasi, ea a fost sufletul zilei de curatat si, cumva, mascota mea personala. Nu s-a lasat pana n-a obtinut burete, spatula, CIF si matura, sa nu rateze nimic. 

Am muncit cot la cot vreo ora cu doamna. Am spalat gainatul porumbeilor, am scos grilaje si am curatat milioane (zic eu) de mucuri de tigara. Si-am lasat apoi locul echipei de profesionisti care au terminat treaba si-au mai pus si ceva mobila urbana (merci, CIF!) daruita Sinaiei.

Si acum urmeaza Oradea, pe 12 mai, unde tare imi doresc sa veniti voi, dragi oradeni, sa ne ajutati! Iulia Andrei ne povesteste aici ce si cum. 

Inca va mai puteti inscrie pentru ultimul oras din campanie, Drobeta Turnu Severin, sa ma insotiti acolo, in week-end-ul 1-3 iunie in care munca voastra va plateste biletul de city break.

http://bit.ly/2I3xetG 

IMG_4340


There is no ads to display, Please add some

Un comentariu

  1. Cel mai solicitat job la domiciliu! Cautam urgent oameni care vor sa castige SIGUR bani, intr-o activitate simpla, lansata in martie 2018. Trimiteti mesajul VREAU MAI MULTE INFORMATII, la adresa de email: john.f.neell@gmail.com

Lasă un răspuns