Update in cazul Soros-Ciolos: Dian Popescu (ALDE) spune ca nu are legatura cu site-ul de la care a pornit stirea

Rezumatul stirii precendente:

Ieri, un site pe numele lui exclusiv24.ro a postat o stire care sustinea ca premierul Ciolos e de fapt copilul lui George Soros. Povestea falsa s-a viralizat si pe seara, mai multi utilizatori (inclusiv eu) au descoperit ca pe acelasi IP exista atat acest site, cat si doua site-uri ale unui politician ALDE din Gorj. Coincidenta?

Dian Popescu, despre el e vorba, spune ca nu are legatura cu site-ul, care intre timp nu-si mai asuma nici el stirea (acum o considera un experiment).

Dl. Popescu mi-a raspuns la intrebari in seara asta. Va las pe voi sa apreciati raspunsurile.

Exista vreo legatura intre dumneavoastra si initiatorii site-ului www.exclusiv24.ro ?

-Nu am nici o legătură cu acest site.

Cunoasteti sau aveti vreo informatie despre cine ar fi proprietarul si cine sunt jurnalistii din Gorj care scriu sub pseudonim pe acest site?

-Nu dețin astfel de informații .

 Cum va explicati ca pe acelasi IP sunt 9 domenii, din care o firma si un site care au legatura cu dv, precum si exclusiv-ul de care vorbim? E o coincidenta extraordinara ca un site inregistrat sub pseudonim in Statele Unite sa fie hostat in acelasi loc cu acestea, cum o explicati?

-Ca răspuns la această întrebare și vă pot răspunde doar că site-ul firmei foloseste un server din 2007, iar blogul pe care l-am înființat, cred, acum cinci ani a fost postat, pe același suport,  tot de IT-ii care se ocupau de aceste aspecte . Restul, sunt detalii tehnice pe care nu le stăpânesc.

Cine este admin-ul site-ului? Cu cine aveti contract pentru dianpopescu.ro? Cine se ocupa de prezenta dvs online, daca puteti sa ne spuneti?

-Din cate am intrebat si mi-au explicat, exista o firma locala care gazduieste aceste site-uri, care la randul ei are gazduire la o firma mai mare din Bistrița Nasaud. Mi s-a spus ca pe acest  IP sunt mult mai multe site-uri decat cele prezentate de dumneavoastra.

Din cate am inteles, in cursul zilei de ieri au primit niste atacuri pe acest site si sesizari de la firma din Bistrita Nasaud, ai carei reprezentanti si-au anuntat clientul care in cursul zilei de ieri a schimbat gazduirea la   Digital Ocean, cam asta e tot ce am putut afla.

O cunoasteti personal pe Mia Paulescu? Unde lucreaza doamna in acest moment?

-Doamna Paulescu a fost angajata a PNL Gorj până acum trei ani. În prezent este angajată a Senatului. Am verificat pagina de Facebook a doamnei Paulescu și nu a postat un astfel de material. Sper să nu implicăm persoane nevinovate în războaie politice.

Daca nu aveti nicio legatura cu aceasta poveste, de ce credeti ca exista aceste indicii care duc spre dvs? Aveti inamici politici care ar fi putut s-o monteze?

-Cu siguranță în politică ai adversari, dar sper ca adversarii să nu se transforme în inamici.

– Condamn  acest tip de a face politica și nu sunt de acord cu informațiile false cum nu sunt de acord nici cu știri false, dacă acele materiale se pot numi știri, dar mai ales nu sunt de acord cu acuzațiile făcute și publicate înainte de a  solicita un punct de vedere de la persoanele implicate.


There is no ads to display, Please add some

4 comentarii

  1. Ma scuzati, dar ce relevanta are “spune ca nu are legatura cu site-ul”?

    Daca PC-ul meu este infectat de un virus si incepe sa faca atacuri DOS, ce importanta are daca eu delcar ca nu am legatura?
    Daca firma la care sunt eu actionar majoritar este prinsa cu evaziune, sau implicata intr-un scandal de coruptie, ce conteaza ca eu neg?
    In fine, daca la locul unui asasinat, este gasit infipt in victime un cutit cu amprentele mele, ce sens are ca eu nu recunosc, si zic ca nu am legatura?!

  2. […] Au ajuns sa se foloseasca de Colectiv tipand ca Ciolos si Soros au pus la cale acest ‘atentat’ doar pentru a prelua puterea si ca vor aduce ei dezvaluiri bomba. Cand, bre? Bunic-mea avea o vorba cand cineva tot o ducea cu zaharelul ca luni, ca marti. Mereu zicea “joi, porcule, joi”. Asa si voi. Cand? Sunt speriati? Desigur. Nu stiu ce sa mai scorneasca. Saptamana trecuta ziceau ca Ciolos e copilul nelegitim al lui Soros. Dar n-au recunoscut nimic desi indiciile aratau catre un tip membru al ALDE.  (detalii aici si aici) […]

Lasă un răspuns