Cum poti ajunge sa semnezi ca iti urasti copilul

Ma uit de vreo luna la campania aceea cu casatoria si familia (decat!) dintre un barbat si o femeie, cu speranta ca mi s-au stricat ochelarii. Sau mintea. Poate ca am luat ceva si mi-a cauzat. Sau poate ca sunt prost si 3 milioane de oameni care au semnat-o, destepti.

Doar ca nu e o chestiune de minte. Ci de inima.

3 milioane de romani au semnat pentru o campanie bazata pe resortul intim al limitarii drepturilor celorlalti. Puteti sa semnati si dvs aici.

Cateva prevederi, pe care credeam ca nu le-am auzit bine:

“Libertățile sociale și morale au fost primite în numele drepturilor omului după 1989, fără asigurarea mecanismelor de gestionare corectă și benefică social: liberalizarea avorturilor și a oricăror forme de contracepție, a relațiilor sexuale de orice tip, etc.

Atacul ateist împotriva religiei și a bisericii atrage discreditarea instituției căsătoriei religioase și a valorilor familiale morale promovate în familia religioasă.

Se promovează proceduri de fertilizare și naștere, altele decât cele naturale, care au consecințe negative asupra stării de sănătate a femeii sau copilului sau sunt excluse etic”.

Deci asa. 3 milioane de romani au semnat pentru o campanie care incrimineaza ateismul, pare sa-si doreasca limitarea avortului (simt aici mana catolicilor, care au reusit asta in Polonia) si chiar fertilizarea “in vitro”. P-asta din urma n-o inteleg, daca tot dorim copii. Dar e greu sa-i intelegi pe habotnici.

Oricum ei au semnat. Multi, tocmai de asta: pentru ca urasc necunoscutul si schimbarea. Cu totii, fara ca sa puna intrebarea cea mai la indemana, cea mai simpla si cea mai normala:

Cati dintre ei au sau vor avea copii gay? Cati dintre noi?

Statistica, orice statistica decenta spune ca intre 1 si 5 la suta din copii sunt gay. Sunt, nu devin, pentru ca stim deja ca homosexualitatea nu e o boala, ci o forma de sexualitate cuprinsa, totusi, in lucurile pe care natura le produce spontan. Nu doar la oameni, ci si la multe alte mamifere. Dar nu intru in detalii. Sa ne intoarcem la cifre.

1 pana la 5 la suta. Asta e prevalenta homosexualitatii in populatiile europene, fie ca ne place sau nu, fie ca suntem mahomedani sau catolici. Asta a decis natura pentru noi.

Dar sa zicem ca nu vorbim decat de 1%, da?

Ei bine, sa presupunem ca din cei 3 milioane de semnatari, 1 milion sunt parinti. Sau vor fi. Ai unui singur copi, sa zicem. Asta inseamna jumatate de milion de copii. Din care, aplicand acel blestemat de procent de 1%…

Da. Vorbim de 5000 de copii. Ai caror parinti tocmai au semnat, la instigarea unor preoti si mireni cufundati in smerenie (simboluri ale moralei, intelepciunii si blandetii) ca homosexualii nu-s normali. Ca nu sunt in regula. Ca sunt stricati.

Si ca in general trebuie sa stea la locul lor, in butoiul cu smoala incinsa din iadul societatii romanesti de nuanta traditionalista.

Bine, sunt doar 5000. Si nu-s neaparat oameni. Sunt doar gay. Copii, adolescenti, tineri, da’ gay. Doamne fereste, poate si atei!

Ai caror parinti, actuali sau viitori (fara sa stie sau poate ca nu) ii urasc oficial, pe semnatura.

Fireste, asa cum se cuvine: in numele iubirii crestine.


There is no ads to display, Please add some

100 de comentarii

  1. http://link.springer.com/article/10.1007%2Fs11199-012-0198-3

    Findings revealed that the perceived play behaviors of boys and girls in same-gender parent families were more similar (i.e., less gender-stereotyped) than the perceived play behavior of boys and girls in heterosexual-parent families (which were more divergent; that is, gender-stereotyped). Sons of lesbian mothers were less masculine in their play behavior than sons of gay fathers and sons of heterosexual parents. Our findings have implications for researchers who study gender development in children and adolescents.

  2. Mai Luciane, esti rau sau te faci ca nu pricepi? Cum poti limita un drept care nu exista? A, ca unii vor sa instituie un drept nenatural, anormal si antifamilie, asta e altceva. Maine-poimaine vor cere dreptul de a se casatori cu morti, cu delfini, cu oi sau cu capre. Ce parere ai?

  3. Oamenii buni, nu mai suntem în ani 50 trebuie sa ne adaptam la vremurile nostre. Și ce dacă uni sunt homosexuali ei nu iubesc ei nu sunt oamenii sau ce ca eu nu înțeleg. Uni oameni ii critica pentru ca nu sunt ca ei și nu pot înțelege ei trăiesc cu mulți ani în urma. Care acest comentariu vine de la un copil de 11 ani.

Lasă un răspuns