Cum să-ți faci (sau modifici) o firmă pe mail. În patru pași simpli (P)

Titltul nu e clickbait. E de fapt chiar un business pentru un intreprinzator din Bucuresti care, satul sa se planga de birocratie, a decis sa-si faca din ea o afacere. Secretul e ca exista acum (cel putin) o companie care iti infiinteaza sau iti modifica firma, fara sa-ti ceara altceva decat cateva mailuri: REGnet.ro.

“Înfiintam  și modificam companii online  pentru cei  care n-au timp sa stea la ghiseu sau sa pregateasca documentatia necesara”, spune Cristian Barcan.

ggg

Afacerea lui Cristian e un startup, insa experienta lui in domeniu merge cu mult in urma. Tocmai pe ea si pe echipa de colaboratori se bazeaza atunci cand ofera, cu 349 de lei, serviciul complet de infiintare a unei firme. Totul pe mail. Nu te duci nicaieri decat la notar sau la banca, atunci cand trebuie sa semnezi.

“Suntem de fapt un intermediar intre tine, cel care vrei sa-ti creezi  sau sa îți modifici o companie si nenumaratele   operațiuni pe la care trebuie sa le  parcurgi. Propunerea e simpla: tu dai actele pe mail si noi ne ocupam de întreaga procedura pentru tine” spune Cristian.

ddd.001

Cateva avantaje pe care le vad clientii: in primul rand ca oamenii care se ocupa de firma ta au mai infiintat chiar luna asta cateva zeci de firme. Deci experienta lor te asigura ca nu te pomenesti maine ca trebuie sa te mai intorci la vreun ghiseu cu alte acte.

Firma nu se ocupa doar de infiintari: poti face orice modificare la nivelul firmei, tot asa, de la distanta. Tot pe mail.

Al doilea avantaj e costul fix: stii cat platesti de la inceput pentru tot ce inseamna inființarea sau modificarea firmei tale. Si probabil ca doar taxiul era jumatate din suma pe care o lasi la REGnet. In plus, ai si o forma de consultanta de care unii nici nu stiu ca au nevoie: “nu e suficient sa-ti treci un cod CAEN in actul constitutiv , el trebuie si  autorizat, prin declaratiile tip,  de care tot noi ne ocupam. E o capcana frecventa si ii ajutam pe clienti sa o evite” spune Cristian Barcan. El descrie tot procesul pe scurt:

Cristian Barcan spune ca REGnet.ro reduce cu pana la 50% atat costurile pe care le presupune deschiderea unei firme sau modificarea unei companii, cât și  timpul de finalizare a formalitatilor.

Dintre firmele pe care le-au infiintat pana acum, pe primul loc se situeaza cele din domeniul comertului, IT, consultanta. Sunt multe si firmele care isi modifica sediul, actionarii sau codurile CAEN – si aici REGnet.ro face totul, doar pe baza unor mailuri.

Interesati?

Ii gasiti aici.

REGnet.ro – Infiintari si Modificari Firme Online | Fara Stat la Cozi | Fara Deplasare

cover-fb+event-august-2015


There is no ads to display, Please add some

Un comentariu

  1. Ca tot vorbeai de impozite și eu nu aveam numărul de telefon, te. ai gândit ca se vor taxe de la oameni îngropați politic în datorii? Fie afaceri, fie sărmani purtători de cruci nedrepte numite conștiința politica pentru fiecare?

Lasă un răspuns