O zi din viata lui Dumnezeu

qfqwf

08:30. Nu m-am trezit, pentru ca nu dorm niciodata.

08:15. Trebuie sa decid cine castiga in Siria. Ambele tabere zic ca se lupta pentru victoria mea, desi, sincer, nu vad cum as putea pierde.

0830. Micul dejun. Nu, nu sunt vegan. Ar fi o autocritica: in fond, nu tot eu am facut si carnea si ouale?

09:00. Sedinta cu Sf. Petru de evaluare a manualelor scolare de religie: prea multe portrete cu fi-meu, o sa i se urce la cap!

09:30. Incepe ora de raspuns la rugaciuni. Iar s-au trezit romanii si-mi cer BMW! E de departe cea mai populara rugaminte, desi vad ca si Mercedes merge la acatiste, de cand cu noua clasa E. Si inca n-a ajuns la dealeri, sa vezi atunci! Protestantii astia chiar stiu sa faca masini.

10.00. Intalnire cu fan-clubul local. Mi se cere un nou turneu global, desi mi-am anuntat de atatea ori retragerea! “Da, Doamne, dar si Rollingstones au zis la fel, si uite-i!” imi zice John Lennon. Mi se pare un pic lipsit de caracter tipul, cat era jos se dadea mare pe scena ca e mai bine fara religie! Astia ne sunt intelectualii. Nu stiu ce mi-a venit de i-am creat!

11.00. Pauza de o gustare. O petrec uitandu-ma pe mentiunile mele in google.  Iarasi cereri de adoptie! Cum sa le explic romanilor ca eu sunt mai vechi chiar si decat dacii, n-am cum sa-mi fac pasaport de-al lor?

12.00 Sedinta cu departamentul de marketing: cum vindem in continuare existenta mea fara sa fie nevoie s-o dovedim? Stiu ca e un task greu, dar daca era usor, nu erati in rai, nu? Mi-a placut prezentarea unuia, copyrighter la o agentie. Da’ am inteles ca e doar in trecere: sta aici cateva ore doar, cat e in moarte clinica jos, de la prea multe prafuri trase pe nas. Pacat, are idei bune!

13.00 Pranz de gala cu Ambasadorul Iadului. Politicos ca de obicei, dar fara chef: se pare ca nu le iese faza cu Coreea.

14.00 Siesta. Am luat ideea asta de la spanioli, nu e a mea! Din pacate, fiind perfect nu simt lenea, desi absolut toata lumea imi spune ca e delicioasa.

17.00. Ma ridic de pe fotoliul ceresc un pic nervos, pentru ca Becali se roaga de fiecare data cu zgomot, chiar si in gand. Si chiar n-am cum sa-l ajut. Cand n-ai echipa, n-ai, ce Eu insumi!

18.00. Teleconferinta pe probleme de sanatate cu episcopii si patriarhii. Toti vor minuni, minuni, minuni. Mai, dar moastele astea, nu se mai pot odihni deloc linistite? Un spital n-ati face, sa nu ma mai deranjati!

18.30 Dau drumul la televizor sa vad ce campanii de promovare a mai lansat Necuratul. De cand cu tabloidele astea ii merge foarte bine, se scalda in like-uri pe facebook. Azi un like, maine un like si focul Gheenei e gata! Degeaba se chinuie ai mei cu porumbei si pisicutze.

19.00. Incep stirile cu Andreea Esca.

19.50. Se termina stirile cu Andreea Esca. Azi a avut un taior rosu. Ce bine ca am creat taioarele astea, pe ea o prind cel mai bine!

20.00 Ies un pic prin Rai, sa vad ce se mai intampla. Putina lume noua. De cand cu atatea biserici, lumea s-a obisnuit sa creada ca merge cu rautati toata viata, atata vreme cat aprinzi o lumanare duminica. Nu mai zic de mielul de Pasti… Chiar asa: unde zice in Biblie de drob, c-o mananc!

20.30. Sedinta pe real estate. In seara asta doar doua biserici si o catedrala la aprobat. Nici nu vreau sa le mai vad. Plus ca cererea asta cu “Please aprove the construction in the back of the Palace Of Parlament” e cu greseli in engleza!

21.00. Ma asez la un pahar de ambrozie, salvata din raiul grecesc, cand a dat faliment. cu 2500 de ani inaintea tarii. Sfantul Petru vine si el sa mai schimbam o vorba.

– “Doamne, dar Dumneata nu obosesti niciodata?”, zice.

– “Pai cum sa obosesc”, ii spun. “Nu vezi cata lume are nevoie de mine?”

– “Chiar asa, la infinit?” zice Sf. Petru, un pic obraznic de la prea multa ambrozie.

– “Eh, nu e greu. Infinitul trece repede cand iti place ce faci! “


There is no ads to display, Please add some

6 comentarii

Lasă un răspuns