8 lei si 25 de bani: cate livrari cumperi cu ei de la eMAG? Raspunsul, aici (P)

Raspunsul la intrebarea din titlu: nelimitat. La showroom sau easybox – chiar si daca iti cumperi doar cablul de incarcare de 15 lei pe care l-ai pierdut ieri. Sau farul de bicicleta de 59 de lei pe care il urmareai de cand era 89…

Screenshot 2020-06-11 at 19.15.14

Pentru livrare gratis acasa trebuie sa iei de macar 100 de lei. Echipa lui Iulian Stanciu a lansat azi oferta Genius, care e un fel de club cu ceva drepturi si-o singura obligatie: suma de mai sus. Sau 99 de lei pe an.

Se califica pentru Genius 250.000 de produse din toate zonele, inclusiv din noile categorii Bacanie si Alcool (nerecomandat sub 18 ani, da?). 

Cum afli daca un produs intra in categoria Genius? E simplu, ai sa vezi un logo nou-noutz in partea de jos a ecranului, atunci cand plasezi comanda.

ddd

Trebuie sa fii din Bucuresti, Brasov, Cluj, Constanta sau Iasi – plus localitatile limitrofe. Livrarea e garantat a doua zi, de luni pana vineri. Bucurestenii sunt un pic mai avantajati: livrarea se face si duminica, chiar si daca te bate gandul sa-ti iei sistem audio in timpul unei petreceri mai lame de sambata seara. Sau casti, daca ti-au batut vecinii la usa, ma rog.

Ce mai e de notat: returul gratuit pentru cei cu abonamente “Genius” se poate face pana la 60 de zile. 

Inca n-am luat nimic, dar planuiesc (fiind bucurestean si deci oarecum privilegiat) sa incerc in week-end. 

Am cautat trei item-uri: un telefon, o cutie de lapte praf si un binoclu mai puternic (imi place sa ma uit dupa avioane). Primele doua, vandute de eMAG aveau eticheta Genius, deci m-as fi calificat la livrare gratuita. Ultimul, vandut de un magazin partener, nu. 

Oricum, oferta pare destul de larga la 250.000 de item-uri. Voi ce credeti? Merita? Mi-ar placea sa stiu parerea voastra, asa ca am facut un sondaj. Multumesc ca-l completati, ia fix 10 secunde!

 


There is no ads to display, Please add some

Lasă un răspuns