Biochimistii romani: tot ce stiu si tot ce va recomanda sa faceti acum

Organizatia profesionala a biochimistilor, biologilor si chimistilor in sistemul sanitar (O.B.B.C.S.S.R.) au inceput si ei o campanie de informare pe baze stiintifice a opiniei publice despre COVID- 19.

Aveti aici cele mai importante elemente ale ei. Foarte buna, dati-o si altora.

image0.jpeg

image1.jpegimage2.jpegimage3.jpeg


There is no ads to display, Please add some

2 comentarii

  1. Buna ziua ,sunt chimist de 30 de ani,iar ceea ce fac acum colegii mei din prima linie , o fac din totdeuna !!Responsabilitatea,profesionalismul ,seriozitatea,si buna pregatire ,au facut ca aceasta profesie ,cu menire speciala,de a salva vieti ,sa nu moara ,desi din 2018,am fost taxati de cei ce conduceau tara atunci ,reducandu-ne ca o categorie socio -profesionala mult ,mult sub nivelul medicilor,cu care pana atunci eram colegi in stabilirea diagnosticelor multiple. Felicit pe toti cei care.au crezut in ei si cu fruntea sus ,acum cu masa pe figura,prin munca lor fac diferenta nu de profesii ,ci intre viata si moarte

  2. D-na Laura Luca, si eu sunt chimist și stiu care este munca de chimist într-un laborator comparativ cu cea a unui medic în ATI ori care baricadat în costum de cosmonaut petrece 4-6 ore îngrijind bolnavii infectați. Cred ca nu sufera comparație și nici remunerarea nu trebuie să fie la fel. Daca nu mă credeți faceți o vizita înr-un spital COVID si îmi veti da dreptate. Asta nu înseamnă că anulez munca chimiștilor și biologilor ci doar că nu au dreptate sa ceară noi drepturi financiare într-o țară înglodată de datorii cumulate de mai bine de 10 ani. Mai ales că, așa cum ați spus dvs., ei fac această muncă dintotdeauna. Tuturor, care nu avem o sursa de de venituri din care să ne curgă banii, ne-ar trebui mai mulți. Dar cine să producă atât de mulți ca un guvern, oricare ar fi el, sa ne îndestuleze pe toți. Unde este industria, cooperatia care producea valoare adăugată? di 1989 până azi a dispărut cu totul iar guvernanții care s-au perindat pe la administrarea patrimoniului național nu au pus nimic în locul elementelor economice distruse ori văndute la ”fier vechi” – cum le numeau.

Lasă un răspuns