Lasa electronicele de Black Friday! Cum sa-si schimbi complet casa, cu reducere

Televizor: checked. Sistem audio: checked. Telefon: ma rog, ar merge unul nou, dar stii deja ca in sase luni va fi la fel de obosit ca asta de acum. Si-n plus, niciunul dintre ele nu va da pe spate sotia sau musafirii, de la prima vedere.

Exista insa o oferta de Black Friday care poate schimba in mod spectaculos interiorul tau: un proiect de designer, facut cu un arhitect, pe unul dintre site-urile specializate in asa ceva: Start Casa. 

Daca n-ai ajuns inca pe acolo, conceptul e simplu: incarci detaliile de dimensiuni ale casei, completezi un chestionar care iti afla gusturile si bugetul, spui ce mobila vrei sa pastrezi si, cateva zile mai tarziu, primesti un proiect la cheie.

Ca asta:

WhatsApp Image 2018-11-06 at 16.11.33-2.jpeg

Sau asta:

WhatsApp Image 2018-11-06 at 16.11.33-3.jpeg

 

Ce contine, pachetul pe langa design? Nu, nu mobila. Pe aceea o cumperi tu. Dar te trimite la fix, cu o lista de obiecte, cu preturi (care intra in bugetul tau) si cu magazinele in care gasesti mobila aleasa pentru tine de designer. Poti sa incepi deja de aici…sau poti sa citesti mai departe cum arata lucrurile pe partea de pret al proiectului. Iata un calcul pentru un apartament cu doua sau trei camere, inainte si dupa Black Friday:

dream casa zf.jpg

Apartament 3 camere:

Mix de pachete recomandat StartCasa

Baie, Dormitor 2- pachet Fresh Casa (mobila stoc din magazine)

Dormitor 1- Perfect Casa(mobila la comanda)

Living, Bucatarie- Dream Casa (mobila la comanda sau stoc dar proiectul predat sub forma randarii 3d, cu imagini fotorealiste)

Pret uzual 5250 lei

Pret special Black Friday- 3850 lei

Reducere- 1400 lei

poza preview zf.jpg

Apartament 2 camere

 Baie- pachet Fresh Casa(mobila stoc din magazine)

Dormitor 1- Perfect Casa(mobila la comanda)

– Living, Bucatarie- Dream Casa (mobila la comanda sau stoc si, la fel, proiectul predat sub forma randarii 3d cu imagini fotorealiste)

Pret uzual – 4710 lei

Pret special Black Friday – 3360

Reducere- 1350 lei

Ce inseamna un proiect cu un arhitect Start Casa? Inseamna in primul rand gust. Apoi intelegere a volumelor si grija pentru ca spatiul tau de locuit sa nu fie un depozit de mobila, ci un loc in care sa respiri si care sa te inspire.

Ok, si ce, eu nu am gust? poate sa se intrebe cititorul un pic suparat ca cineva ar putea sa-i dea lectii…

Ba da, tocmai de aia te intreaba oamenii ce gusturi ai. Si, potrivit cu ele, iti cauta, in cele cateva sute de magazine si cataloage pe care le stiu, lucrurile de care poate nici nu stiai ca exista. Si te trimit fix la ele, dupa ce mai intai le combina, astfel incat sa te suprinda placut si sa-ti transforme casa intr-o (ok, exageram un pic, dar asta e ideea, pana la urma) opera de arta.

StartCasa aduna pentru asta cateva zeci de arhitecti care lucreaza pe proiecte individuale: adica nu vei primi un desen la gramada, ci ceva facut special pentru tine. 

Ca sa nu te intalnesti cu acelasi interior cu prietenii la care ai share-uit acest articol…)))

8_Dormitor M.jpg


There is no ads to display, Please add some

Lasă un răspuns