De ce e bine sa ne fie rau la serviciu

1bis

2

3

4

Bun, poate ati observat pana aici ca textul de mai sus e construit de fapt din patru imagini diferite. Adica sper ca ati observat. De ce?

Pentru ca povestea asta a pornit ca o provocare: am printat, scanat si postat-o ca imagine cu imprimanta HP OfficeJet Pro 8730. O testez (pe imprimanta) pentru industriile creative, atunci cand e nevoie de cineva al naibii de nazuros, inclusiv la calitatea printului!

Ce are special? Pai (spune producatorul) formula de cerneala cu pigmenti, foarte durabila, care ajuta la marirea vitezei de imprimare. Plus ca tusul se usuca foarte rapid. Si e mica, asa ca inca poti intinde picioarele pe birou.

Costa cam  1.229,99 lei (in functie de oferte si de magazin) si o recomand antreprenorilor cu grupuri de lucru intre 2 si 5 persoane. Adica cei din povestea mea, care vor sa le fie greu la serviciu – dar nu si cand dau un print!


There is no ads to display, Please add some

5 comentarii

      • Paote de catre autor. Ma simt pacalit sa citesc un articol ca sa descoper ca de fapt e o reclama :(. Nu e corect. Cred ca asemenea articole ar trebui marcate corespunzator, sa pot sa aleg daca vreau sa-l citesc sau nu. Apreciez faptul ca ai raspuns la mesajul meu anterior.

Lasă un răspuns