Times New Roman anunta rebranding. Se va numi „Urzica”

Times New Roman, publicatia umoristica editata de un colectiv de oameni inimosi din Bucuresti se va numi, din 10 aprilie, „Urzica”.

„E o incununare a eforturilor noastre neprecupetite pe calea eradicarii comportamentelor retrograde, neconforme cu etica si echitatea socialista”, afirma tovarasul Dona A., secretar general al organizatiei de baza.urzica

„Publicatia va ramane acelasi critic acerb al ramanerilor in urma din societatea noastra, reusind cu talent sa imbine satira cu umorul”, se angajeaza solemn cu aceasta ocazie tov. Eftimie O, secretarul cu propaganda.

„Ca gazetari, este datoria noastra de onoare sa contribuim la edificarea unei societati mai bune si mai drepte, cu ascutisul penei sau, in cazul lui Ionut, chiar si cu pana boanta. Se mai intampla.”

Revista se adreseaza maselor largi de cititori avizati, care cauta un moment de destindere, dar, in acelasi timp, de responsabilizare revolutionara.

In acelasi timp, ea isi propune sa dea o mana de ajutor binevenita si comertului socialist, prin promovarea unor produse de traditie ale industriei noastre de bunuri de larg consum. Un numar impresionant de pagini e alocat, in primul numar, primului biscuit cu crema de conceptie si fabricatie integral romaneasca: Eugenia.

„Urzica” va putea fi gasita la toate chioscurile de internet si de asemenea in statiile CFR de pe tot cuprinsul tarii. Pretul pentru membrii de sindicat este de 75 de bani. Publicul e rugat sa aiba bani ficsi, nu avem sa dam rest.

 

14 comentarii

  1. Crima politica se încadrează tot la crima. Ori e din orgoliu ori pentru bani ori sa ascunzi ceva ca orice infractor de rand. Revoluția care răspunde sângeros la sângerare era legitima, după ani de tortura și terorism intern, teroare pura, era legitim și mai mult. Azi unii mai trăiesc și morala va fi… E mai ușor sa mori, stai sa vezi genialitatea răbdării.

  2. Sa te luminez, nu votez un om din cauza cum se comporta cei ce îl susțin. Acu gândesc dacă sa dau vina pe Iohanis sau pe tine ca susținător aparent nedecis. Poți sta decis ca am rupt. O cu tine.

  3. Întreabă. Te de ce diriginta mea mi. A zis cum au de gând sa facă ei partidele politice politic și nu în funcție de ce vor sa schimbe ca revoluționari, ca asa se autointitulat. Ne prefacem ca suntem în opoziție ca trebuie sa fie partide nu partidul tot cu noi a zis.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s