Times New Roman anunta rebranding. Se va numi “Urzica”

Times New Roman, publicatia umoristica editata de un colectiv de oameni inimosi din Bucuresti se va numi, din 10 aprilie, “Urzica”.

“E o incununare a eforturilor noastre neprecupetite pe calea eradicarii comportamentelor retrograde, neconforme cu etica si echitatea socialista”, afirma tovarasul Dona A., secretar general al organizatiei de baza.urzica

“Publicatia va ramane acelasi critic acerb al ramanerilor in urma din societatea noastra, reusind cu talent sa imbine satira cu umorul”, se angajeaza solemn cu aceasta ocazie tov. Eftimie O, secretarul cu propaganda.

“Ca gazetari, este datoria noastra de onoare sa contribuim la edificarea unei societati mai bune si mai drepte, cu ascutisul penei sau, in cazul lui Ionut, chiar si cu pana boanta. Se mai intampla.”

Revista se adreseaza maselor largi de cititori avizati, care cauta un moment de destindere, dar, in acelasi timp, de responsabilizare revolutionara.

In acelasi timp, ea isi propune sa dea o mana de ajutor binevenita si comertului socialist, prin promovarea unor produse de traditie ale industriei noastre de bunuri de larg consum. Un numar impresionant de pagini e alocat, in primul numar, primului biscuit cu crema de conceptie si fabricatie integral romaneasca: Eugenia.

“Urzica” va putea fi gasita la toate chioscurile de internet si de asemenea in statiile CFR de pe tot cuprinsul tarii. Pretul pentru membrii de sindicat este de 75 de bani. Publicul e rugat sa aiba bani ficsi, nu avem sa dam rest.

 


There is no ads to display, Please add some

14 comentarii

  1. Nimeni nu are dreptul sau obligația sa afecteze psihic alta persoana. Dar dacă trebuie sa ma apar cu aceeași moneda?

  2. Crima politica se încadrează tot la crima. Ori e din orgoliu ori pentru bani ori sa ascunzi ceva ca orice infractor de rand. Revoluția care răspunde sângeros la sângerare era legitima, după ani de tortura și terorism intern, teroare pura, era legitim și mai mult. Azi unii mai trăiesc și morala va fi… E mai ușor sa mori, stai sa vezi genialitatea răbdării.

  3. Unde sunt celelalte texte ale? Mele. Șterge. Le pe toate nu ca în mass media oprești cat îți convine și nu uita ce vad eu și simt contează la final.

  4. Sa te luminez, nu votez un om din cauza cum se comporta cei ce îl susțin. Acu gândesc dacă sa dau vina pe Iohanis sau pe tine ca susținător aparent nedecis. Poți sta decis ca am rupt. O cu tine.

  5. Întreabă. Te de ce diriginta mea mi. A zis cum au de gând sa facă ei partidele politice politic și nu în funcție de ce vor sa schimbe ca revoluționari, ca asa se autointitulat. Ne prefacem ca suntem în opoziție ca trebuie sa fie partide nu partidul tot cu noi a zis.

  6. Când a căzut în sarcina mea sa desenez de mana ecusoane de carton le. Am făcut la toți un papagal și nu a zis nimic. Dar a tresărit.

Lasă un răspuns