Va rog sa cititi ce scriam pe 1 decembrie

Toata lumea se da cu curul de pamant cu neomarxistii, dar adevarul e ca singura miscare care creste in acest moment in Romania e cea neo-legionara.
Si nimeni n-are curajul sa numeasca cancerul asta al demagogiei nationaliste si mistice pe numele lui adevarat.
Mesajele lor sunt cele mai share-uite zilele astea. Doar ei iubesc tara, au exclusivitate. Martiriul lor (chinuiti fie de masca, fie de interzicerea pelerinajelor) e cel mai cumplit. Soarta lor e cea mai eroica, infasurati in drapele pe care isi dau singuri autografe.
Dar stiti ceva? Nici macar asta nu e autentic la ei.
Pentru ca aceasta miscare construita pe fake news, sustinuta de barajul de artilerie al postacilor cazuti din cer si care viseaza la o sharia cu miros de tamaie e una de import.
E venita aici, intocmai ca Ana Pauker, pe un tanc de cuvinte.
Traduse cu talent de propagandisti mai buni ca ai vostri. Din limba poftei de putere, in romana proletcultista a lui Ceausescu.
Si vor castiga ceva in alegerile astea.
Si stiti de ce, dragi liberali si useristi?
Pentru ca voi va mancati intre voi, in nadejdea sa va trageti de sub fund unul altuia scaunele de pe Titanic.
Aveti dreptate, da aveti dreptate, in absolut tot ce va acuzati reciproc. Dar asta nu va mai ajuta publicul. Doar il scarbeste, separat sau impreuna.
Nava democratiei e cam inclinata, baieti. Si astia fara camesi verzi, dar cu mintea odihnita castiga una cate una mintea fiecarui roman DEZAMAGIT DE VOI.
Asta s-a intamplat si in anii 30. Extrema dreapta a castigat in Romania pentru ca partidele traditionale se imbuimbasera, se suisera in Cadillacuri, se imbracasera in blanuri si-si pierdeau vremea asteptand sa-si dea puterea unii altora.
La fel ca atunci, sunteti cu curul in limuzine, cu capul in girofare, inconjurati de yesmani si de pipite si va credeti oameni de stat.
Si-n timpul asta sunt unii care isi permit sa numeasca toate astea haosul democratiei. Pe care ei, desigur, promit – ba nu, au in destin, ca asa vorbesc ei – sa-l indrepte!
E vina voastra daca extremele castiga. In fiecare gafa de-ale voastre sunt cate 5 – 10.000 de voturi pierdute pentru democratie. In fiecare nesimtire, in fiecare traseist, in fiecare nedreptate, in fiecare balba.
Business as usual nu mai merge, dragi politicieni as always.
Imi permit sa va spun ca va trebui sa va puneti in cui obisnuintele, prietenii de business si smenurile, odata cu toate nimicniciile cu care v-ati obisnuit.
Desi e probabil destul de tarziu.
Mai sunt sase zile si o sa aveti o mare surpriza.
Asta e partea proasta cand esti prea bine informat.
Nu mai vezi icebergul din cabina ta calda, plina cu oameni care-ti sufla la ureche pana se aburesc si geamurile.

There is no ads to display, Please add some

4 comentarii

Lasă un răspuns