Manifestul Partidului Prostilor.

 Concept:

partidul acesta porneste de la ideea ca multi romani (inclusiv membrii fondatori si autorii ideii) sunt prosti facuti gramada – dar ca a venit momentul sa punem aceasta gramada in slujba binelui comun al natiunii noastre.

Acest partid recunoaste de asemenea ca am incercat sa ne guvernam cu destepti, insa ei s-au dovedit de fiecare data niste ticalosi lacomi de bani, care ne-au facut sa ne simtim chiar mai prosti decat suntem.

Ca atare, declaram public intentia de a infiinta Partidul Prostilor din Romania (PPR), care, ca platforma politica, isi propune sa ia toate masurile pe care azi lumea le considera tampenii, prostii sau simple greseli. Dupa cum urmeaza:

Program politic:

Lumea zice ca ar fi o prostie sa desfiintezi salariul minim, pentru ca oamenilor trebuie sa li se garanteze un venit. Ei bine, tocmai asta ar face partidul nostru, pentru ca noi, in prostia noastra, credem ca oamenii se lenevesc atunci cand le garantezi ceva.

Lumea zice ca ar fi o prostie sa ne punem rau cu marile companii care aduc job-uri in Romania. Partidul prostilor le pune in vedere ca nu va mai admite sa-si sifoneze banii in paradisuri fiscale si le va cere sa se inregistreze in Romania cu toate salariile si cheltuielile si sa plateasca taxe corect. Economistii o sa ne spuna ca e o prostie, dar tocmai de aceea ne place ideea asta.

Lumea zice ca e absolut normal ca demnitarii sa aiba limuzine si girofare. Noi spunem ca asta e o prostie, dar una pe care vrem s-o desfiintam: toate masinile statului vor fi vandute, iar demnitarii care n-au automobil n-au decat sa ia autobuzul, cu bodyguarzi cu tot. Cu ocazia asta se vor intalni si vor discuta mai des cu prostimea.

Lumea zice ca ar fi o prostie sa creasca somajul. Partidul Prostilor promite ca va trimite in somaj toti angajatii ne-esentiali din administratia de stat (centrala si locala), tocmai pentru ca pe piata muncii sa fie mai multa presiune si angajatorii care chiar produc ceva sa aiba de unde sa angajeze.

In Romania, lumea spune ca e o prostie sa incerci sa stapanesti coruptia. Corect, si tocmai de aceea vom desfiinta complet salariile functionarilor de stat. Cine nu e bogat sau nu fura, nu va avea din ce trai. In felul asta, firmele corupte vor suporta ele, pe statul de plata, functionarii corupti si vom stii cu totii fiecare cat primeste.

E consens in Romania ca mai multa protectie sociala ar fi mai bine. Partidul prostilor e insa de parare ca trebuie sa reducem si ajutorul de somaj si subventiile de orice fel, pentru ca ceea ce nu ne omoara, ne face mai puternici si mai harnici. Exceptie fac batranii si copiii, pentru ca nu suntem chiar atat de prosti.

Se zice ca fiecare roman vrea sa fie sef. Partidul prostilor presupune de la bun inceput ca suntem toti la fel si isi va desemna premierii si ministri prin tragere la sorti, pentru ca doar prostii isi pierd vremea in competitii trucate, ca in celelalte partide!

In fine, intelepciunea populara spune ca la noi, prostii decid rezultatul alegerilor.

Partidul Prostilor isi propune sa nu schimbe aceasta traditie si sa le dea oamenilor, in sfarsit, o organizatie politica in care ei sa se recunoasca!

De 20 de ani, votam ca prostii. Nu credeti c-a venit timpul sa votam CU EI?


There is no ads to display, Please add some

22 de comentarii

  • se intalneste un “prost” cu o “idee” si cal-cu-lea-za “La_de_ruta” astfel :
   IPO-TEZA
   – un “prost”== unu == 1
   1 ori 1 = 1
   – o “i_de_ea” == imaginar == i
   i ori i = -1

   • DEMON-STRAT-IE
    Adun-are
    1+i == un “prost” “I_de_ea”
    In-Multi-re
    (1+i)ori(1+i) =
    = (un “prost” “I_de_ea”)ori(un “prost” “I_de_ea”)
    = unu 2 ori unu “prost” ori “I_de_ea” ( i ori i = minus 1)

  • CONC-LUZIA
   cu greselie de “rigoare” ca nu te lasa ori “face-buc” ori “tui-te-ter” matematic “vvor-de-pres” va calcula rest de === 2 ori unu “prost” ori “I_de_ea” == partid == manifest-sa

  • miscarea anti “Tax-te” este a CUI semneaza dar nu-i . La Lucian si Mandruta este eminent-ca-ra-giale : hai Mandruta pe DELUT / nu vin bade Lucian ca ma MUTI / vino fa ca nu te MUT / daca nu ma MUTI de ce sa mai vin / ca sa iasa un partid din doi / atunci la partid ma MUT / si dupa DELUT cand te MUTI / cum termin MUT-atul la partid / Mandruta cand termini aderarea la partid / dupa ce ma MUT eu pe DELUT.

 1. Sper ca sinteti atit de prosti incit sa nu acceptati traseismul politic. De asemeni sa nu plecati din tara dar nici sa ramineti,fara sa faceti o schimbare majora pe plan politic. Sa fiti atit de prosti incit sa nu va apucati de furat milioane de euro . Va urez numai “succesuri”.

Lasă un răspuns