Daca e joi, e Sfatul Ciclistilor. Tehnici de pedalat, nutritie si idei de ture noi

UPDATE:

Numarul de locuri la seminar a fost supra-subscris, asa ca suntem nevoiti sa inchidem inscrierile. Vom incerca sa organizam inca unul, pentru cei interesati. Va multumim frumos!

Mai jos, postarea originala:

Ideea acestui seminar mi-a venit asta vara, ascultandu-l pe Catalin Mantescu, cand povestea despre cum anume se tine piciorul pe pedala. Si cum sa-ti reglezi saua. Si cum sa-ti tii spatele…

Si-atunci mi-am zis: de fapt, oare stiu sa pedalez? Probabil ca nu. Si cati or fi ca mine, aspiranti la recorduri personale de distanta, dar fara sa aiba la indemana altceva decat experienta personala, acumulata incet-incet?

IMG-20130427-00116Pentru cei inscrisi deja: Ne vedem joi seara la 7, in strada Sevastopol nr. 9. chiar in sediul Spitalului Sanador, etajul 6, sala Cupola.

Cine ne vorbeste?

In primul rand Catalin, om care a concurat in Turul Romaniei, cu mii de kilometri de bicicleta in fiecare an si cu experienta sportivului trecut prin multe. Apoi doctorul Bogdan Andrei de la Sanador, care a vazut multe oase rupte de ciclisti, la maini si la picioare. Si care ne explica ce-am putea face sa scapam mai usor si cand o patim.

Avem si un nutritionist specializat in bolile de nutritie, doctorul Doru Negru, care se va ocupa inclusiv de cei care s-au apucat de bicicleta ca sa slabeasca. E o idee buna? Eu am un raspuns, dar mai bine va zice el…)) Si, la final, cireasa de pe tort, doctorul Serban Damian, medic specialist in nutritie sportiva, acreditat CIO. Ce mancam inainte, in timpul si dupa ture?

Si mai e ceva: planuim urmatoarele ture! Si va asteptam sa veniti si voi cu ideile si traseele pe care sa le punem in practica impreuna!

Multumim,

Lucian Mindruta

img-event-4


There is no ads to display, Please add some

Un comentariu

  1. Imi face mare placere. Voi intarzia putin. Scap la 18,30 si alerg tocmai din Pipera. Vin de dragul, turelor si al vostru, doi oameni care pentru mine inseamna Giant, Lucian Si Catalin.

Lasă un răspuns