De ce Rusii castiga primul Razboi Mondial al Imaginatiei

De ce castiga politicienii pro-rusi peste tot in jurul nostru (si in curand si aici, indraznesc o profetie)?

Pentru ca, deja, campania lor electorala a invins. Toate temele subterane ale propagandei rusesti sunt acum bun public, sunt crezute, sunt FAPTE. Nu mai sunt legende.

Le stiti:

Occidentul ne vrea colonie. Multinationalele ne dispretuiesc (nu mai departe de ieri, primarul Capitalei relua tema, vorbind despre Enel). Medicamentele lor ne otravesc. Organismele modificate genetic ne fac sa ne creasca doua cozi. Masoneria ne tine departe de decizii, pe noi, poporul. Vor sa ne cumpere. Si-n acelasi timp sa ne vanda.

Nimic din toate astea nu mai e delir. Au fost, cu toate, armele lor. Acum sunt, cu toate, parte a constiintei colective.

Rusii, care au planul de a reveni la putere in jumatate de Europa, au castigat deja razboiul ideologic, singurul de care au nevoie.

In rest, o sa ne predam noi.

Pentru ca deja au castigat ceva ce parea de ne-conceput in urma cu 20 de ani: ca lumea sa se teama de Vest si de valorile lui. Nu doar atat: sa le dispretuiasca.

Pentru asta au facut tot. Au inscris toti aliatii. Popi si poeti. Scriitori si mincinosi in masa. Postaci si cantareti. Presedinti si plugari.

Mai e ceva de facut?

Un singur lucru: sa ne uitam cum traiesc, cat de fericiti sunt si care sunt perspectivele oamenilor obisnuiti din zonele controlate de rusi.

Cum e in Leningrad pentru un muncitor de la marginea orasului?

Cum traieste un profesor din Gubernia Tula?

Care e viata unui medic din Arhaghelsk?

Ce sanse are un miner din Donbass sa traiasca precum unul din Montana?

Ce are in casa un agricultor din Regiunea Centrala de Cernoziom (da, exista asa ceva in Rusia)?

Ce mananca un tanar fara slujba de pe malul Volgai? Ce si cat bea? 

 Si, dincolo de toate, cat de fericiti sunt oamenii care nu trebuie sa se teama de multinationale, Occident, medicamente moderne sau libertate?

Rusii au castigat batalia cu imaginatia noastra.

Acum singurul lucru de facut e sa vedem care e realitatea.

Realitatea lor.


There is no ads to display, Please add some

8 comentarii

 1. Din pacate dovediti la fel de multa necunostinta despre Rusia ca si toti analisti occidentali (inclusiv CIA care construia Nave spatiale in timp ce in rusia la propriu se murea de foame).
  Toata Rusia e doar o colonie a Moscovei, pur si simplu nu conteaza cum o duc provincialii. Iar pentru provinciali singurul scop in viata e ca macar copii lor sa ajunga la Moscova.
  Dupa ce ajung acolo se intorc in provincii pe la 40 de ani ca si stapani sau oameni cu relatii sus.

  Frica lor supreama nu este pierderea unor provincii – stiu ca le recuperaza atata timp cat ideea de moscova ramane ci aparitia in teritoriul lor a unei alte Moscove.
  De aia au spart valea Fergana (unde mai nou umplu netul cu prostii cu ISIS), de aia Azerbaidjanul e dusmanul suprem.
  Iar retragerea din sateliti s-a datorat faptului ca modelul rusesc nu mergea acolo, pur si simplu costa mai mult sa tii ocupata cu forta Ungaria, Polonia si Cehoslovacia decat aduceau ele aport.

 2. Pai, daca nu-ti place cum evolueaza situatia, mai Lucian, sa stii ca ai si varianta emigrarii din Romania.
  Doar ca acolo unde te vei duce, va trebui sa muncesti din greu, pe bani mult mai putini, pt ca nimeni din Vest nu te va angaja ca “sa tai frunze la caini” cu articole si dezbateri radiofonice comandate contra cost, pt a “spala pe creier”, populatia. Acolo in Vest, sunt altii platiti pt asa ceva, care o fac mult mai bine.

 3. Dle Mândruță, dvs ați contribuit imens la succesul „campaniei” rusești: unui tânăr care își face semnul crucii, dvs îi spuneți că e idiot, dar vreți să vă asculte, să pună preț pe vorbele dvs. Rușii tac și vă citesc și ei postările, de pe margine.

  Sunteți o persoană inteligentă, vă felicit!

Lasă un răspuns