Premiantii fac economie de energie

Bine, nu doar premiantii. Dar e nevoie de o idee buna de economisire a energiei ca sa te califici pentru premiile E.ON Energy Awards. Poti fi inventator amator sau ditamai firma: ai aceleasi sanse daca ai o idee buna. Sanse la premiul national, dar si la cel mare, global.

eon2Cine se poate califica? Ce spun organizatorii:

Concursul are la bază depunerea de proiecte şi este deschis pentru orice persoană fizică sau juridică din România;

Pentru a intra în concurs, deţinătorii de proiecte sau idei din domeniul eficienţei energetice şi al protejării mediului trebuie să se înscrie pe pagina oficială a competiţiei. Aici

eon3Energy Globe Award (EGA), cea mai importantă competiţie la nivel internaţional din domeniul eficienţei energetice şi protejării mediului înconjurător, cu o tradiţie de aproape două decenii, e prima oara in Romania, anul acesta.

Ce isi doreste? Să selecteze şi să premieze cele mai bune proiecte de eficienţă energetică și să arate, astfel, nu numai publicului din România, dar și lumii întregi, că pentru o serie de provocări majore ale momentului există soluții inteligente care pot deveni modele de urmat.

Concursul, care are la bază depunerea de proiecte, este deschis pentru orice persoană fizică sau juridică din România, precum comune, municipalităţi, școli, societăţi comerciale, instituţii ştiințifice şi de cercetare, organizații de stat, organizaţii neguvernamentale sau universităţi.

eon4

Oricine are un proiect, o soluţie sau o idee interesantă din domeniul eficienţei energetice şi al utilizării inteligente a resurselor de energie are şansa de a le face cunoscute şi de a primi, astfel, apreciere şi susţinere nu numai din România, ci şi din lumea întreagă.

Solar, vant, geotermal, hidro, electricitate si eficienta ei, generare si economisire: plaja de proiecte e foarte larga. Si inca ii mai poti surprinde pe organizatori!

Ce castigi? Premii. Lumina reflectoarelor (si poate si contracte, daca ai o idee chiar buna si care poate fi replicata). Si experienta de a participa la o competitie de proiecte globala. Selectarea şi evaluarea acestora se va realiza de către un juriu independent format din specialişti de renume, iar decernarea premiilor va avea loc în cadrul unei Gale organizate în luna octombrie la Bucureşti. Marele câştigător se va califica la etapa internațională a Energy Globe Award.

Energy Globe Award (www.energyglobe.info) a fost creat în 1999 de pionierul în domeniul energiei, austriacul Wolfgang Neumann, iar în acest moment este cel mai important premiu din lume pentru soluţii de economisire a energiei și protecția mediului. Poate fi considerat un Oscar pentru ecologie…!

România intră, astfel, în familia celor peste 170 de ţări din întreaga lume unde este premiată, prin intermediul Energy Globe Award, excelenţa în domeniul eficienţei energetice, protejării mediului şi promovării resurselor regenerabile.

eon

 


There is no ads to display, Please add some

Lasă un răspuns