10 activitati ca alternativa la urmarirea unui meci de fotbal

Cautati o solutie sa petreceti doua ore care sa nu va enerveze si dupa care sa puteti povesti ceva frumos celor din jur?

Am facut aici o lista scurta si relativ serioasa. Cele mai multe sunt lucruri evidente, stiu. Dar m-am gandit sa va aduc aminte.

1. Cititi o carte buna. Nu exista o echipa adversa atunci cand deschizi o carte. Existi doar tu si o versiune imbunatatita a ta, dupa ce-ai terminat-o. Sigur, cu conditia sa nu fie “Mein Kampf” sau ceva de Coelho.

2. Jucati-va cu copii. Da, persoanele acelea de obicei mai mici de inaltime care locuiesc cu voi, in asteptarea momentului in care vor pleca de acasa ca sa castige bani si sa poata, la final, sa va interneze intr-un azi privat misto. Sau unul naspa, daca nu v-ati jucat cu ei cand erau mici.

3. Faceti un dus. Absolut toata lumea va va fi recunoscatoare, inclusiv Apa Nova.

4. Reparati priza aia care sta usor iesita si pe langa care treceti in fiecare zi. Stiu ca e uluitor, dar e in situatia asta din 2009, si nici atunci nationala nu juca cine stie ce!

5. Discutati cu sotia despe ce i-ar placea ei sa faca. Veti afla o multime de lucruri noi. Dar va garantez ca nu veti afla totul. Pentru asta trebuie s-o urmariti. Aviz amatorilor: nu e legal.

6. Ungeti lantul la bicicleta, ca sa nu mai scartaie cand treceti pe langa caini. Din experienta mea, scuteste o gramada de sprint-uri de gol pe strazile intunecate!

7. Inscrieti-va in programul acela “Mission to Mars” in care esti de acord sa petreci un an sau cam asa ceva intr-o pestera. Cand veti iesi, echipa noastra va fi la fel de proasta, dar dvs veti fi cu mult mai intelept.

8. Mancati seminte privind la punga, nu la ecran. E un truc recomandat de budisti, se pare ca desfunda chakrele si, in anumite situatii, daca stati cu capul in jos, chiar si nasul.

9. Inscrieti-va la loteria vizelor. Echipa de fotbal a Statelor Unite e un pic mai proasta ca a noastra, dar aerele si asteptarile sunt cu muuuult mai mici.

10. Si, la final, ultima alternativa: scoateti din priza calculatorul si asteptati sa se termine bateria uitandu-va lung in ecran. Chiar si aceasta activitate aparent stupida e mai buna pentru organism decat sa te uiti la un meci al nationalei!

2 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s