Atentate multiple la Bruxelles

UPDATE: 10 morti la aeroport, 20 de victime la o statie de metrou. Cel putin 35 de raniti. Patrule ale armatei se vad pe strazi, copiii nu mai au voie sa iasa din scoli si gradinite.

Sunt trei bombe pana acum. Atacuri construite in stil militar: doua la aeroport, una la metrou, chiar in garnitura se pare. Initial se vorbea de patru bombe la metrou.

Totul a inceput dimineata, cu doua expozii masive la aeroport, care au distrus zona „Plecari”, cu acoperisul cazut peste pasageri. E vorba despre zona de dinainte de controlul de securitate. Un martor roman spune ca nu s-au auzit focuri de arma inainte, nici strigate – doar cele doua deflagratii.

Cel putin 13 morti, dar cineva a numarat cel putin 22 de targi cu oameni scosi din zona raniti sau decedati. Imagini cumplite ale unui om ramas fara laba piciorului circula pe net (vezi mai sus imaginea).

A fost un atentat sinucigas si la fata locului s-au mai gasit si alte bombe ne-explodate.

12442718_584144951742870_927266627_n

La o ora dupa, alta bomba a fost simtita in zona statiilor Schumann si Maalbeck, prima fiind chiar sub sediul Comisiei Europene. Oamenii au fost evacuati si metroul inchis. Unii au iesit dupa ce au mers intre statii pe jos…

La sediul Comisiei Europene a fost adusa armata si institutiile europene au fost si ele inchise.

Populatia e sfatuita sa nu foloseasca telefoanele mobile.

Reveniti aici, fac updates cand pot.

 

 


There is no ads to display, Please add some

7 comentarii

  1. Vezi, Luciane, care sunt adevăratele tragedii, adevăratele drame? Și pe tine te rodea că te-a claxonat ăla cu SUV-ul, duminică seara!!! Parcă văd cum or să apară zeci de comentarii cu vestitele clișee ”politically correct”, gen ”să nu generalizăm, nu sunt toți așa, Islamul este o religie a păcii, să fim toleranți, să-i primim cu brațele deschise pe refugiații musulmani”, și așa mai departe. Sper să ai, măcar acum, decența să banezi astfel de comentarii.

  2. ,,europeni ,, ???!!!! antemergatorii , care s-au furisat tiptil cu mult inaintea acestui val UCIGAS !!!! deghizandu-se intre timp in ,,lupi in haine de miel,,iar statele europene le-a acordat cetatenie.De la cetatenie pana la a fi european este ACEASTA DIFERENTA , prin actiunile care ii caracterizeaza !

  3. Intrebare tampita: parca alarma era de grad 3 (scara de la 1 la 5) si armata ajuta serviciile politienesti belgiene, unde erau azi cei detasati?

    PS: Intrebare s-a transformat intr-o simpla curiozitate.

  4. Nu înțelegi nici când îți spun că nu te vad normal limpede firesc. Adică nu înțelegi ca exista ceva ciudat ritualuri ca oamenii sa. și vadă reciproc doar partea întunecată.Nimic sa ne admiram reciproc sub soare. O ciudata umbra funcționează ca o teroare comanda. O ura fata de creștinismul adevărat… nu da cu piatra ca a comandat minciuna zice acest creștinism. Ești orb cumva sau selectezi greșit unghiul și vezi frici sau dorințe nu voințe și alte urâțenii? Ești tabăra atacata. De tabăra ritualurilor.

Lasă un răspuns