Ce dai sa te fac J.R.? 

Demult, demult de tot, pe vremea cand masina barosanului era aceeasi Dacie ca a amaratului (doar ca neagra si cu numar care incepea cu 1 – B…), pe vremea cand caseta se invartea in walkman si baietii invarteau fetele pe degete fara sa le tremure cardul Gold in buzunar, demult, demult de tot era la televizor un serial cu petrolisti.

Dalas. Dallas se numea. Si asa arata J.R.

jr-ewing-1980

Daca sunteti prea mici sa va mai amintiti ceva (si asta si sper, pentru ca postul asta se adreseaza studentilor mai ales), Dallas-ul era orasul in care eroul principal, J.R. Ewing, incerca sa construiasca un imperiu al petrolului. Asta impotriva vointei fratelui, a domnului Barnes, marele sau inamic si a unui grup restrans de doamne in stare de ebrietate, dominat de sotia sa, Sue Ellen. Hipsteri nu erau pe atunci si nici gaze de sist, deci cea mai mare problema a lui J.R. era finantarea, nu ecologistii.

Dar J.R. Ewing avea si probleme comune cu cele din ziua de azi: cum gasesti zacamintele? Cu cine forezi? Cum platesti muncitorii, cum te descurci cu reglementarile, si asa mai departe. Il ajuta insa motivarea cea mai buna din lume: afacerea era (partial) a lui, la birou il astepta o secretara frumoasa (si dupa o vreme si un copil cu ea), iar masina din parcare era din aia cu stea in frunte.

Sa tot faci business cu petrol. Ceea ce va doresc si voua. Si nu in mod abstract sau din politete, ci mai degraba ca o provocare. Introducerea e lunga, dar ea duce totusi la un raspuns la intrebarea din titlu: ce dai ca sa te fac J.R.?

Ei bine, da-mi doar un click aici: www.freshhh.net. E pagina unui concurs lansat de o companie petroliera – Mol – si unde poti castiga o finantare 25.000 de euro, intr-un concurs in care treci exact prin provocarile carierei lui J.R. Alaturi de o echipa de trei oameni.

Cum ar veni tu, Bobby si Pamela. Pe Bobby si Pamela trebuie sa-i gasesti tu. Pana maine, 3 aprilie (inclusiv), cand se inchid inscrierile!

Cum, nici Pamela nu stii cine e? Atunci macar lamureste-te cu concursul asta, ca mie mi-e teama ca daca incep sa explic, ne ia toata ziua!

Detalii aici: http://www.facebook.com/molfreshhh?fref=ts

Si daca castigi, tine-ma la curent, vreau sa fiu primul client la benzinaria ta virtuala!


There is no ads to display, Please add some

Lasă un răspuns