Cum sa salvam tara chiar daca ea nu vrea

Azi vreau sa va prezint programul Mindruta pentru Romania. E mult mai simplu decat programul Ponta si are cateva componente cheie:

Energie vocala regenerabila.

Programul meu prevede niste moristi de mica dimensiune, plasate in fata gurii politicienilor care vorbesc la televizor in fiecare seara. Spre deosebire de vantul din Dobrogea, astia nu se opresc niciodata, iar energia produsa de curentul de aer al minciunilor va fi redata sistemului energetic national in care oricum n-au mai lasat prea multe capacitati. Ganditi-va si la ironie: ei incearca sa ne duca in bezna, noi ne luminam!

Autostrazile de 10 cm.

La fel ca autostrazile reale, doar ca mult mai scurte: 30 de metri latime, 3 benzi, dar doar 10 cm lungime! Avand asemenea dimensiuni, ele vor fi portabile, putand fi inaugurate in mod repetat in toate judetele in care procentul de prezenta la referendum e mai mare de 100% si IQ-ul mediu chiar mai scazut decat costul panglicii.

Sprijin tricolor pentru IMM-uri.

Acest proiect isi propune de fapt instalarea de mici proptele de lemn sau metal, terminate la capat cu o pernuta vopsita tricolor, pe care antreprenorii si patronii se pot sprijini atunci cand termina de platit taxele si li se face rau de la coada, lipsa de oxigen sau pur si simplu foame.

Casatorie intre persoane de sex diferit

Multa vreme considerata tabu in Romania, casatoria intre persoane de sex diferit va fi pentru prima oara permisa ca urmare a intelepciunii administratiei Mindruta. Pentru ca ea sa fie de asemenea considerata o revolutie sau cel putin o idee noua, se vor lua masuri ca Romania sa achizitioneze de la Holywood niste aparate de provocat uitarea asemanatoare cu cele din filmul Men in Black, care vor fi folosite cu 24 de ore inaintea anuntului oficial.

Stoparea criminalitatii prin angajari la stat

Pana acum, nimeni n-a incercat sa lupte cu acest flagel altfel decat cu masuri punitive. Tocmai de aceea cred ca nici n-a reusit cineva. Programul meu are o abordare complet diferita: absolut toti hotii vor primi job-uri, in aministratia de stat, cu salarii egale sau mai mari decat media castigurilor lor salariale din activitatea infractionala pe ultimele sase luni. Liderii grupurilor mafiote, care nu doar castiga bani dar se bucura si de putere vor primi si functii, pentru a compensa scaderea credibilitatii lor in societate. Acolo unde este cazul se poate merge pana la numiri in functii de ministri sau secretari de stat, cu conditia sa poata dovedi ca sunt hoti mai mari decat cei deja in functii!

Si, in fine, un lucru extrem de important in programul Mindruta pentru Romania:

Asigurarile de viata scurta pentru toti romanii. Ele ma vor avea pe mine ca unic beneficiar, putand astfel sa implinim si dezideratul mai vechi de-un veac al lui Caragiale: “Ori toti sa muriti, ori toti sa traim!”


There is no ads to display, Please add some

7 comentarii

 1. Autostrazile i le-as face cadou lui Udrea ! In felul asta ar reusi inaugurari record si, implicit, campanie electorala cu o acoperire teritoriala de 100%, culegand urale si aplauze nationale, fara a mai risca vreo surpare de drum la 5 zile de la inaugurare….Isi baga drumul in…poseta si trece la next level, cu dovada cu tot!…Haios dar…ce folos?!?….

 2. Avem nevoie nu de Un Roman, ci de cel putin 100 de Romani (model Arafat, eventual!!!) care sa implementeze un program de salvare a acestei tari care sangereaza dar e prea demna sa se umileasca in fata unor ignoranti care nu stiu decat sa-i exploateze resursele si s-o batjocoreasca!….Tara Vrea!!!….Si va fi salvata intr-un final de strainii care de multa vreme o cumpara bucatica cu bucatica, nu de noi, cei care am mostenit-o nemeritat!!!

 3. Politicienii se “bucura” din partea populatiei de prezumtia de vinovatie, insa oficial la preluarea mandatului constitutia ar trebui sa le acorde prezumtia de vinovatie, si asta pornind de la impotenta lor de a face ceva “sanatos”, furtul banului public prin contracte paguboase pentru bugetul tarii(buzunarul nostru) Frumoase articole! Vazand ca tara nu se vrea salvata m-am stabilit in Franta. Trist!

 4. Asta seamănă cu “faptele bune” ale lui Bulă:

  1. A salvat o fată de la viol…
  Cum ? A convins-o !
  2. A ajutat o bătrânică să treacă strada…
  Chiar dacă ea nu vroia, fiindcă mergea în direcţia opusă !!
  3. A învăţat un copil să înoate la ştrand…
  Întâi l-a împins în apă, apoi i-a aruncat un colac !!!

Lasă un răspuns