Cand orizontul nu mai e limita

Suntem de azi Echipa de Yachting Țiriac Auto, partener autorizat Mercedes-Benz. Si mergem de maine la regatta Poseidon!

Oficial? Suna cam asa: Țiriac Auto, partener autorizat Mercedes-Benz și Echipa de Yachting cu același nume, antrenată de Lucian Mîndruță, participă împreună în acest an, la competițiile cu vele din Marea Neagra, în România și Bulgaria.

Echipa de Yachting va reprezenta în acest domeniu competițional, valorile tradiționale ale brandurilor Mercedes-Benz și Țiriac Auto: pasiune, excelență și responsabilitate.

De fapt, de ce facem asta?

Mai mult pentru a ne explora propriile puteri și limite. Marea Neagra e, poate, ultimul loc din România care poate fi cucerit și descoperit în fiecare zi. Suntem tocmai de aceea bucuroși că putem duce valorile partenerilor noștri într-un sport curat și nobil, într-un mediu cu oameni de valoare și fairplay.

Daniel, cel care a dat o cheie la parteneriatul acesta are si el cateva vorbe bune:

“Este un parteneriat care merge dincolo de asocierea cu un sport de elită: ne propunem să facem mai bine cunoscut yachtingul și oamenii lui. Credem în libertate și în noi orizonturi, iar sportul acesta le îmbină pe amândouă, într-un mod care ne este familiar: ele sunt prezente și în așteptările și împlinirile clienților noștri”. Asta spune Daniel Antor, director general Țiriac Auto.

IMG_6022 resize

Suna ca un comunicat? Chiar am citat din el. Dincolo de asta, stati pe receptie: “Echipa de Yachting Țiriac Auto, partener autorizat Mercedes-Benz ” merge de maine seara în Regatta Poseidon. Traseu: Marina Mangalia – Eforie, în perioada 7-9 iunie. Urmatoarele întreceri ale verii, la care concuram, se vor desfășura până în octombrie în porturile Tomis, Limanu, Mangalia (România), Balcic, Varna și Nessebar (Bulgaria).

Cateva vorbe despre mine si pasiunea asta, pentru ca sunt sigur ca nu stiti prea multe: Sunt skipper (adica, cum sa spun, capitan) din 2008. Am fost  în calitate de căpitan sau membru al echipajului în zeci de regatte desfășurate în ultimii 5 ani în România, Franța, Italia și Bulgaria. Cel mai bun rezultat într-o competiție internațională a fost în 2012, ca membru în echipajul velierului Fra Diavolo, care a reușit locul 17 în Regatta Giraglia din St. Tropez, din mai bine de 200 de echipaje. Cel mai bun rezultat din campionatul intern a fost în echipajul Life, care a reușit să devină vicecampion al competiției românești în 2009, sub comanda lui Sorin Drugan.

Anul acesta mergem cu un velier de cruising: confortabil si rezistent la drum lung: Bavaria 31 Cruiser. Povestile regattelor, de maine tot aici! 


There is no ads to display, Please add some

Un comentariu

Lasă un răspuns