Batalia like-urilor la KJ: cati au luat si cati au dat

UPDATE la 22.00

Ultimele cifre:

Like-uri castigate in ultimele 2 zile: 9000

Like-uri pierdute net (differenta intre like-urile castigate si cele pierdute): 25.500

Like-uri pierdute in total: 9000 + 25.500 = 34.500 

Mai jos, postarea initiala:

 

De doua zile, doua miscari diametral opuse incearca sa-i convinga pe oameni sa dea like sau unlike paginii lui Klaus Iohannis.

Prima campanie e cea a dezamagitilor de Klaus Iohannis, dupa declaratiile de ieri in conflictul A3-ANAF. A doua pare sa fie cea a fanilor A3 (impulsionati de unele vedete ale postului) care a reusit si ea sa miste cantitati considerabile de like-uri.

Deci, cum stam?

Cum merge fiecare si cine castiga?

Ca sa aflam asta e bine sa ne uitam la doi indicatori. Incepem cu numarul total de like-uri noi, pe care il gasim pe pagina de facebook a lui KJ:

2

Aceasta prima cifra da dimensiunile campaniei Pro-Klaus, de care va spuneam mai sus. Ea a demarat in 16 februarie – de fapt, pare sa fi inceput chiar  inainte de declaratiile presedintelui. Curba devine mai accentuata dupa ele, probabil si ca urmare a faptului ca unii dintre fanii A3 au apreciat pozitia lui Klaus Iohannis. Cu totul, saptamana asta KJ are 8186 de like-uri noi. Din ele, cam 1500 sunt de dinainte de scandal, generate nativ de personalitatea presedintelui.

Putem spune deci ca pozitia pro-A3 i-a adus lui KJ pana la aceasta ora (joi la 1830) cca 6500 de like-uri noi.

Cate a pierdut? Sa vedem urmatoarea statistica, de pe facebrands:

1

Practic, pierderea neta este de circa 19.000 de like-uri, rezultate din campania opusa, a celor dezamagiti de declaratiile presedintelui referitoare la acelasi scandal.

Doar ca la acesti 19.000, fiind o suma neta, ea se compune din cei care au plecat minus cei care au venit. Practic, trebuie sa adaugam cele 6500 de like-uri aduse de campania pro-KJ, pentru a avea cifra completa a celor care au plecat. Cifrele arata asa deci, exclusiv pentru perioada ultimelor doua zile de dezbateri publice:

Oameni care au dat like lui KJ: 6500

Oameni care si-au luat like-ul inapoi: 19.000 + 6500 = 25.500

Cifrele sunt corecte la ora 18:30, joi seara.


There is no ads to display, Please add some

8 comentarii

  1. ce tristete! sa masori like-uri! cei care dau si iau like-uri asa usor sint niste oi bezmetice asa ca nici o pierdere/cistig

    • Eu nu ma consider nici oaie nici bezmetic…sunt un om matur de 50 de ani…insa imi retrag sustinerea oricaruia care apara infractiunea si infractorii…

      • aoleu, mamica!!! sper sa nu ajung la 50 de ai si sa cred ca daca dau sau iau un like gata am rezolvat problema, sau sa numar like-uri. ce trist!!! brrr!!!

  2. Asta e mai nou o solutie? Dai unlike paginii de facebook a cuiva? Daca asta a ajuns sa fie o solutie la orice pe planeta, putem sa ne strangem mana si sa ne felicitam, SUNTEM NISTE IDIOTI!

Lasă un răspuns