Batalia like-urilor la KJ: cati au luat si cati au dat

UPDATE la 22.00

Ultimele cifre:

Like-uri castigate in ultimele 2 zile: 9000

Like-uri pierdute net (differenta intre like-urile castigate si cele pierdute): 25.500

Like-uri pierdute in total: 9000 + 25.500 = 34.500 

Mai jos, postarea initiala:

 

De doua zile, doua miscari diametral opuse incearca sa-i convinga pe oameni sa dea like sau unlike paginii lui Klaus Iohannis.

Prima campanie e cea a dezamagitilor de Klaus Iohannis, dupa declaratiile de ieri in conflictul A3-ANAF. A doua pare sa fie cea a fanilor A3 (impulsionati de unele vedete ale postului) care a reusit si ea sa miste cantitati considerabile de like-uri.

Deci, cum stam?

Cum merge fiecare si cine castiga?

Ca sa aflam asta e bine sa ne uitam la doi indicatori. Incepem cu numarul total de like-uri noi, pe care il gasim pe pagina de facebook a lui KJ:

2

Aceasta prima cifra da dimensiunile campaniei Pro-Klaus, de care va spuneam mai sus. Ea a demarat in 16 februarie – de fapt, pare sa fi inceput chiar  inainte de declaratiile presedintelui. Curba devine mai accentuata dupa ele, probabil si ca urmare a faptului ca unii dintre fanii A3 au apreciat pozitia lui Klaus Iohannis. Cu totul, saptamana asta KJ are 8186 de like-uri noi. Din ele, cam 1500 sunt de dinainte de scandal, generate nativ de personalitatea presedintelui.

Putem spune deci ca pozitia pro-A3 i-a adus lui KJ pana la aceasta ora (joi la 1830) cca 6500 de like-uri noi.

Cate a pierdut? Sa vedem urmatoarea statistica, de pe facebrands:

1

Practic, pierderea neta este de circa 19.000 de like-uri, rezultate din campania opusa, a celor dezamagiti de declaratiile presedintelui referitoare la acelasi scandal.

Doar ca la acesti 19.000, fiind o suma neta, ea se compune din cei care au plecat minus cei care au venit. Practic, trebuie sa adaugam cele 6500 de like-uri aduse de campania pro-KJ, pentru a avea cifra completa a celor care au plecat. Cifrele arata asa deci, exclusiv pentru perioada ultimelor doua zile de dezbateri publice:

Oameni care au dat like lui KJ: 6500

Oameni care si-au luat like-ul inapoi: 19.000 + 6500 = 25.500

Cifrele sunt corecte la ora 18:30, joi seara.

8 comentarii

      • aoleu, mamica!!! sper sa nu ajung la 50 de ai si sa cred ca daca dau sau iau un like gata am rezolvat problema, sau sa numar like-uri. ce trist!!! brrr!!!

  1. Asta e mai nou o solutie? Dai unlike paginii de facebook a cuiva? Daca asta a ajuns sa fie o solutie la orice pe planeta, putem sa ne strangem mana si sa ne felicitam, SUNTEM NISTE IDIOTI!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s