Discursul politic al stangii: copy/paste dupa propaganda rusa a ultimilor cinci ani

Cand au inceput sa apara pe net povesti cu autor anonim despre cat de bine era in comunism si cata grija avea de noi patriotul Ceausescu, am ras.

Cand oamenii au inceput sa citeasca cu sutele de mii despre ispravile dacilor, inventatorii civilizatiei, ne-am tavalit pe jos.

Cand oamenii au inceput sa dea share nebuneste la snoave despre Illuminati, Oculta Mondiala si Arma Climatica, de pe site-uri cu nume bizare de care nu auzisem cu o zi inainte, am trecut mai departe, ca aveam treaba.

Cand milioane de oameni au inceput sa creada in toate temele propagandei ruse, de la Occidentul care ne vrea otraviti si sclavi in acelasi timp (nu prea inteleg cum mai putrem munci daca murim, dar, in fine!) si pana la binefacerile regimului condus de-un cetatean care se pozeaza cu tigrul viu in brate… ei bine, eram in vacanta.

Cu totii. Si oamenii publici care ar fi trebuit sa se ingrijoreze. Au scris cativa nebuni. Restul au facut misto de ei.

Acum?

Acum e prea tarziu. De cinci ani se face pregatirea de artilerie a discursului de zilele astea al Puterii. Pe net. Pe sub nasul tuturor.

De cinci ani o divizie online de propaganda militara baga in capul romanului spaima de dusmani imaginari, de emigranti (care plang cand ajung in Romania, pe bune!), de bancheri care vor sa ne fure tara si sa plece cu ea.

De cinci ani suntem supusi unei operatiuni de Rusia-Formare. Adica de modelare a psihicului colectiv pentru a-i accepta modelul.

Operatiunea a reusit. Pentru ca toata lumea, in frunte cu cei mai destepti experti ai nostri, a fost aroganta:

“Noi n-o sa iubim niciodata Rusia” ziceau ei peste tot. E o chestie istorica.

Pai nici acum n-o iubim. Doar ca iubim modelul unei Romanii ca Rusia. Si ne-o dorim. De la Caragiale incoace “Stii ce ne trebuie noua, monser? O tiranie ca-n Rusia” zice la un moment da un personaj. Si nu zice in gluma.

Dincolo de iubire, e multa ura injectata in oameni. Uram Romania de azi, cu democratia ei schioapa, dar totusi democratie. Si piata libera, caci ea e motorul unei economii sanatoase, fix ce nu-si doreste adversarul. Toate astea ne enerveaza. Toate esecurile noastre sunt de-acum ale sistemului. Asa ne-au invatat.

Trebuie sa recunosc: E un adversar bun. In fond, si-a pus presedinte si-n America. Cine dracu’ suntem noi sa rezistam? A reusit. Suntem sub ocupatia ideilor lui.

Si nu, nu cred ca Dragnea e omul rusilor. Cred ca pur si simplu foloseste temele lor, ca orice roman care gaseste un palton care ii place in cuier si proprietarul nu se vede.

Chiar si aici avem un specific national.

Chiar si temele proaspatului neo-comunism romanesc sunt de furat.

 

Doar ca pagubasul se bucura, in loc sa ne reclame.


There is no ads to display, Please add some

2 comentarii

  1. Bravo!
    Mi-a placut mult!
    cel putin asta este nu doar perfect adevarat, ci excellent spus:

    “nu cred ca Dragnea e omul rusilor. Cred ca pur si simplu foloseste temele lor, ca orice roman care gaseste un palton care ii place in cuier si proprietarul nu se vede.”

  2. Da, intr-adevar operatia a reusit! Dar nu datorita propagandei rusilor sau temerilor legate de Illuminati si Oculta Mondiala(desi cei destupati la minte isi dau seama de existenta si actiunile acestora), ci pur si simplu oamenii au inceput sa puna in balantza ordinea sociala, suvernanitatea, demnitatea si suveranitatea) statului roman de dinainte de ’90(,(relative, e drept), cu statutul de Colonie bananiera a UE, SUA, Israel, statului subteran, etc, axata doar pe consumism, haos si tradare si dublata de pierderea treptata a drepturilor noastre, ca neam. Si trebuie sa recunoastem ca, de vreo 2ani, balantza incepe usor, usor sa se incline usor spre cele dintai. E clar ca pe birocratii astia infecti de la Bruxelles, nu i-a interesat niciodata de protocoalele statului subteran, de abuzurile incalificabile ale DNA-ului antiromanesc, ci pe ei i-a interesat mereu, “sa ramana ca-nainte”, adica sa nu se modifice nimic din puterea lor asupra Coloniei lor bananiere, numita Romania. Nu conteaza deloc pt ei ca acest infam MCV, care este un instrument inventat de ei pt cei pe care-i considera doar niste “populatii de maimute” in Europa, impieteaza asupra celor mai importante institutii in arhitectura de suveranitate a unui stat: Parlamentul si Curtea Constitutionala, ci acesti birocrati infecti de la Bruxelles vor sa predam si ultima bruma de independenta si suveranitate care ne-a mai ramas!
    Si atunci se pune urmatoarea problema: pt ce sa mai ramanem in aceasta infectie demonica si neo-marxista, numita UE, care ne-a deposedat de mai toate resursele naturale si umane, care ne amendeaza mai mereu ca tara(in ultima vreme), care ne impune cu forta orice lucru dracesc ce vine de la Bruxelles(poponari, migranti, legi antinationale si anticrestine, etc) si care acum trece peste ultimele 2 institutii care mai reprezinta ceva din suveranitatea de alta data a statului roman a lui Ceausescu, pt care principiul de referinta era “neamestecul în treburile interne ale unui stat”? Pt mine un singur lucru este esential in aceasta relatie de sclavie pe care o avem cu UE: RO EXIT!

Lasă un răspuns