Asta e blogul lui Lucian Mindruta, dar cautati degeaba mizerii in el….

Circula o mizerie pe net – un articol care pretinde ca citeaza de pe blogul meu un mesaj impotriva casatoriilor homosexuale la care adauga o galerie de fotografii deocheate gay.

Intreaga poveste este o facatura cu aer de extrema dreapta. N-am nici o legatura, nu am postat un asemenea mesaj si nici nu-mi sta in obicei sa pun pe net poze fara perdea. Nu mai zic ca opiniile mele sunt mai degraba tolerante!

Faptul ca ei o fac (putin conteaza in numele cui) imi arata insa altceva cu mult mai interesant: oamenii astia, care se pretind homofobi si-au pierdut ceva vreme cautand pe net fotografi… cu cupluri gay. Si dupa aia le-au repostat. Mmmmm…

Mie asta imi spune ceva despre ei. Drept pentru care ii invit sa nu mai sufere in tacere si sa iasa in public si sa se marturiseasca. Nu e nici o rusine sa fii gay – e mult mai rau sa te lupti cu tine si sa mimezi ura.

Ii asigur de intreaga mea intelegere, de pe acum!


There is no ads to display, Please add some

Un comentariu

  1. Am văzut şi eu un titlu dimineaţă. Nu am intrat să citesc, doar mă întrebam ce l-a apucat pe Lucian Mândruţă. În fine, mă bucur că articolul ăla este o făcătură, deşi se folosesc josnic de numele dumneavoastră.

Lasă un răspuns