Adevaratul juramant al noilor ministri

Jur sa-mi daruiesc toata puterea si priceperea, iar atunci cand nu e posibil sa le daruiesc, sa rog un prieten sa faca o factura modica pentru ele.

Jur sa lupt pentru propasirea materiala a poporului roman, in general dupa-amiaza daca mai ramane timp, in mod clar o data pe saptamana sper sa reusesc, daca nu, lasati un mesaj la secretara, sigur gasim pe cineva sa lupte in partid!

Jur sa respect Constitutia si legile tarii sau, dupa caz sa le modific acolo unde nu le pot respecta.

Jur sa apar drepturile si libertatile fundamentale ale cetatenilor de a ma realege.

Jur sa apar libertatea independenta tarii, dar mai vorbim un pic mai tarziu despre chestia asta, sa se faca dimineata la astia in Est, sa pot sa le dau un telefon sa ne punem de acord.

Jur sa apar integritatea teritoriala a Romaniei, asa cum e ea stabilita prin cutumele baronilor locali.

Jur sa ne fie bine tuturor incepand cu noi. Asta am bagat-o de la mine, sper sa se bucure premierul!

Asa sa-mi ajute Dumnezeu!
Si nu e o rugaminte, e un propunere de business. Altfel nu-i dau bani de Catedrala!

1-hand-on-bible


There is no ads to display, Please add some

6 comentarii

  1. La sfarsit, in loc de “Asa sa-mi ajute dumnezeu” trebuie pus “Merci, papa”, conform clasicului in viata, Victor Viorel.

  2. De ce numai al noilor ministrii? Eu cred ca ai fost finut in exprimare si ca nu se ingrijeste nici de o minima decenta gandul lor in legatura cu poporul. Cand Basescu a fost inregistrat in masina de telefonul confiscat, a fost mai aproape de adevaratele ganduri ale politicienilor decat ai scris tu aici. Dar ce inseamna un juramant fara teama de Dumnezeu? Nimic. Politicienii jura poporului. Si daca nu-si indeplinesc juramantul ce? Se vor desparti? Asa, si? Oamenii jura iubire partenerilor de viata. Si daca nu implinesc acest juramant ce? de viata. Vor merge fiecare pe drumul lui? Asa, si? Juram in fata instantelor de judecata. Si daca nu implinim acel juramant ce? Legea e cea pe baza careia vom fi judecati daca mintim, nu juramantul de la inceputul marturiei. Intrebare. De ce si-ar respecta un ateu, sau orice om care nu se teme de Dumnezeu, un juramant?

Lasă un răspuns